Kurtlar Vadisi Filistin

kurtlar vadisi filistin sinema filmi izle,türk filmi kurtlar vadisi filistin

Kurtlar Vadisi ekibinin Türkiye'nin dış politikalardaki zaafları sonucu oluşan olaylar sonucunda ortaya çıkan durumlar karşısın film senaryosu ürettiklerini hepimiz biliyoruz.

Kurtlar Vadisi Irak sinema filmi de Türk askerlerinin başına geçirilen çuval sonucunda ortaya çıkmıştı. Halk kahramanımız "Polat Alemdar" Türkaskerinin intikamını sinema filminde almıştır.

Kurtlar Vadisi Filistin ise Filistin'e yardım götüren Türk gemisine yapılan saldırıyı konu alacak.Halk kahramanımız Polat Alemdar ile bu saldırının emrini veren İsrail komutanı arasında yaşanan mücadeleyi anlatacak.

Filmin başrollerinde Necati Şaşmaz (Polat Alemadar) , Gürkan Uygun (Memati) ve Kenan Çoban(Abdülhey),Nur Aysan (Aşkı Memnu Peyker) olacağı kesinleşti.Filmin yapımcılını Raci Şaşmaz yaparken,yönetmenliği de Zübeyr Şaşmaz yapacak.

Dünyaca ünlü Mark Meddings ise filmin aksiyon efektlerini yapacak.Mark Meddings birçok ünlü filmin efektlerini hazırlamıştır.

Bu filmlerin bazıları Er Ryan'ı Kurtarmak, Cennetin Krallığı, Büyük İskender,Soğuk Dağ,Kara Şahin Düştü gibi filmer bulunmaktadır.

Polat Alemdar ve ekibinin İsrail'li komutan Moşe Ben Eliezer ile mücadelesinde Filistin halkının yaşadıkları tüm çıplaklığı ile anlatılırken ; İsrail'e olan nefreti daha arttıracağını düşünüyorum.

Pana Filmin gerginliklerden film yaparak Türk halkının duyguları üzerinden rant sağladığını düşünüyorum. Saygılar...