Anlayışlı Karım ( A.b.d Erotik +18 )

ANLAYIŞLI,GÜZEL VE SEKSİ EŞİMDEN EROTİK ŞOV

Filmin Konusu:

2006 Amerikan yapımı bu filmde bir karı-kocanın yaşadıkları anlatılıyor.

Evin erkeği Jim karısı ile çok mutlu olmasına rağmen gözü dışarda olan ve bir çapkınlık yapmak istemektedir.

Karısı onun bu istediğini anladığında iki kız tutar ve kocasına bir sürpriz hazırlar.Bu iki kız kocası Jim'e muhteşem bir gece yaşatacaklardır.

Bu geceden sonra artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır. 1,5 saatlik muhteşem bir film...

Erotizm ve cinselliğin tüm yönleriyle anlatıldığı bir sinema filmi. İyi seyirler....


ANLAYIŞLI KARIM

Cennet Batıda - Eden Is West (2010 Türkçe Dublaj) Film izle

Cennet Batıda - Eden Is West (2010 Türkçe Dublaj) - Online Film İzle

Tıpkı Odisseia'daki gibi, kahramanımız Elias'ın macerası da Ege'nin serin sularında başlar... Kıyıdaki parlak ışıklara yaklaşan eski püskü gemideki kaçakların tek hedefi vardır: "Batı"ya ulaşabilmek. Sahil Güvenlik botlarıyla karşılaştıklarında, Elias ve arkadaşı gemiden atlayıp kıyıya yüzerler. Vardıkları yer, "Cennet" adında lüks bir tatil köyünün kampıdır...

MovShare'den İzlemek İçin Tıklayınız.

Fallo Do It ( +18)

EROTİK ÇİZGİ FİLM İZLE

Filmin konusu:

Erotik unsurların 6 farklı hikayede işlendiği bir İtalyan filmi.Filmin yönetmenliğini ünlü Tinto Brass yapıyor.!,5 saat süren film erotizm dışında da sürükleyici bir film...

Filmde altı farklı hikaye işlenirken erotizm doğasında bulunan ihanet,fantezi gibi unsurları barındırdığı için 18 yaşından küçüklerin izlemesi sakıncalıdır.

İtalya patentli en güzel erotik filmlerden biri olduğunu için izlemenizi tavsiye ediyorum....



FALLO DO IT BÖLÜM 1



FALLO DO IT BÖLÜM 2



FALLO DO IT BÖLÜM 3



FALLO DO IT BÖLÜM 4



FALLO DO IT BÖLÜM 5

Otogargara ( Yılmaz Erdoğan )

OTOGARGARA YILMAZ ERDOĞAN

Tiyatronun Konusu:

yılmaz Erdoğan'ın Bir Demet Tiyatro ile birlikte yazdığı en önemli eserlerden biri olmayı başaran Oto Gargara bir terminalde insanların başından geçenleri anlatır.

Prodiler,şakalar,espriler,taklitler vb birçok komedi unsurunu içinde barındıran Otogargara bir ara televizyonlarda da gösterilmişti.

Defalarca izleyip aynı şaşkaları gülebileceğiniz ender yapımlardan biri.Bkm Mutfağın temellerinin o günlerden atıldığını da belirtmemiz gerekiyor.

"OTOGARGARA"

Kurtlar Vadisi Filistin

kurtlar vadisi filistin sinema filmi izle,türk filmi kurtlar vadisi filistin

Kurtlar Vadisi ekibinin Türkiye'nin dış politikalardaki zaafları sonucu oluşan olaylar sonucunda ortaya çıkan durumlar karşısın film senaryosu ürettiklerini hepimiz biliyoruz.

Kurtlar Vadisi Irak sinema filmi de Türk askerlerinin başına geçirilen çuval sonucunda ortaya çıkmıştı. Halk kahramanımız "Polat Alemdar" Türkaskerinin intikamını sinema filminde almıştır.

Kurtlar Vadisi Filistin ise Filistin'e yardım götüren Türk gemisine yapılan saldırıyı konu alacak.Halk kahramanımız Polat Alemdar ile bu saldırının emrini veren İsrail komutanı arasında yaşanan mücadeleyi anlatacak.

Filmin başrollerinde Necati Şaşmaz (Polat Alemadar) , Gürkan Uygun (Memati) ve Kenan Çoban(Abdülhey),Nur Aysan (Aşkı Memnu Peyker) olacağı kesinleşti.Filmin yapımcılını Raci Şaşmaz yaparken,yönetmenliği de Zübeyr Şaşmaz yapacak.

Dünyaca ünlü Mark Meddings ise filmin aksiyon efektlerini yapacak.Mark Meddings birçok ünlü filmin efektlerini hazırlamıştır.

Bu filmlerin bazıları Er Ryan'ı Kurtarmak, Cennetin Krallığı, Büyük İskender,Soğuk Dağ,Kara Şahin Düştü gibi filmer bulunmaktadır.

Polat Alemdar ve ekibinin İsrail'li komutan Moşe Ben Eliezer ile mücadelesinde Filistin halkının yaşadıkları tüm çıplaklığı ile anlatılırken ; İsrail'e olan nefreti daha arttıracağını düşünüyorum.

Pana Filmin gerginliklerden film yaparak Türk halkının duyguları üzerinden rant sağladığını düşünüyorum. Saygılar...

Unutulmayacak Sinema Aktörleriİ

Sinema oyuncuları izle 1= Charlie Chaplin

Sinema tarihinin en önemli oyuncularından biri Charlie Chaplin'dir.Charlie Chaplin 1910-1930 yılları arasında dünyanın en tanınan simalarından biriydi.Charlie Chaplin dünyanın pekçok yerinde bulunan insanlar üzerimde büyük etkiler yaratmıştır.Bu nedenle listenin birinci sırası Charlie Chaplin'in...



sinema keyfi izle 2= Humphrey Bogart

Humphrey Bogart unutulmaz oyuncular arasında 2. sıradadır. Gangster filmlerinin yanısıra romantik aşk filmlerinde de başarılı bir oyunculuk sergilemiştir.En iyi aşk filmi seçilen "Casablanca" filminin başrolünü de Humphrey Bogart'ın oynadığını belirtelim...





keyfi sinema izle 3= James Dean

Sadece 3 sinema filmi çevirmiş olmasına rağmen James Dean listenin üçüncü sırasındadır.James Dean ölümsüz genç adam figürü olarak kalmıştır insanların aklında. 24 yaşında hayata veda etmesine rağmen insanların unutamadığı bir sinema oyuncusudur
.



süper sinema oyunlarının sinema filmlerini izle
4= Marlon Brando

Marlon Brando bildiğiniz gibi her türlü rolde karşımıza çıkmış sinema oyuncuları arasında unutulmazlardan biridir.Özellikle Godfather serisindeki oyunculuğu ile hafızalardan silinmeyen bir sinema oyuncusudur.





sinema oyuncusu seyret
5= Al Pacino

Al Pacino sinemaseverlerin filmlerini kaçırmadan izledikleri bir oyuncudur. Özellikle Scarface ve Godfather serilerindeki oyunculuğu taraflı tarafsız birçok sinema eleştirmeninden tam not almıştır.




Bu listeye girmeyi hak eden birçok sinema oyuncusu var tabi ki. Biz kendi beğenilerimize göre bu listeli şekillendirdik. Robert De Niro,Jack Nickholson,Morgan Freeman,Bruce Wills,Harrison Ford da bu listeye girebilecek kalite de aktörlerdir....

Aşkı Memnu Final Bölümü - Aşkı Memnu Veda

aşkı memnu veda izle

bölümün konusu:

Türk Televizyonlarının en çok ses getiren yapımlarından biri olan Aşkı Memnu dizisinin final bölümü reyting rekorları kırmıştı.

Aşkı Memnu'nun iki aşığı Behlül ve Bihter'in aşklarının ortaya çıkacağı bölümü merakla bekleyenlerin 2 senelik serüveni bu bölümle sonuçlandı.

Aşkı Memnu dizisinin final bölümünde Bihter Behlül'e yurtdışına kaçmayı teklif eder , Behlül korkak davranınca Bihter sinirlenir. Bu saatten sonra Bihter'in hayattan bir beklentisi kalmamıştır.

Nihal'e telefon açarak garip konuşan Bihter intihar fikrini de kafasına koymuştur. Bihter,Behlül ve Adnan Bey'in buluştuğu son bölümde Bihter'in intihar sahnesi günlerce konuşulkmuştu.

Aşk-ı Memnu Final Bölümü

Kavak Yelleri Efe'nin Öldüğü Bölüm

efe'nin öldüğü bölüm izle

Bölümün konusu:

Efe'nin Kavak Yellerine geri döneceğinin kesinleşmesiyle birlikte Kavak Yelleri izleyicilerinin Efe'nin öldüğü bölüme karşı bir ilgisi olacağını düşünerek bu bölümü sizlerle paylaşıyorum.

Bu bölümde Efe ve Aslı barışmak üzereler. Efe,Aslı,Mine,Deniz keyifli bir şekilde arabayla gezerlerken bir polis arabası peşlerine takılıyor.

Bu sırada Efe Aslı'ya açıklama yaparken direksiyon hakimiyetini kaybediyor ve uçurumdan düşüyorlar.Bu bölümden sonra Dağhan Güleceç yani Efe diziden ayrılıyor.

Efe'nin diziye nasıl dahil olacağı hakkında ise çeşitli söylentiler bulunuyor.Efe'nin uçuruma düştükten sonra herkesi kurtarıp kaçtığı ve kendine yeni bir hayat kurduğu şeklinde bir senaryo bizleri bekliyor olabilir.

Ayrıca diziye Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya'nın da Efe'nin sevgilisi olarak diziye dahil edildiğini de buradan bildirelim....

Kavak Yelleri Efe'nin Öldüğü Bölüm Parça 1




Kavak Yelleri Efe'nin Öldüğü Bölüm Parça 2



Kavak Yelleri Efe'nin Öldüğü Bölüm Parça 3



Kavak Yelleri Efe'nin Öldüğü Bölüm Parça 4



Kavak Yelleri Efe'nin Öldüğü Bölüm Parça 5



Kavak Yelleri Efe'nin Öldüğü Bölüm Parça 6



Kavak Yelleri Efe'nin Öldüğü Bölüm Parça 7

Kurtlar Vadisi Şahin Ağa

Şahin Ağanın kurtlar vadisi özlü sözleri,raconları

Turgay Tanülkü : Turgay Tanülkü'nin oyunculuk karakterinden biraz bahsedecek olursak ; Oyuncu 1953 yılında Uşak'ta dünyaya geldi.

Ankara Devlet Konservatuarında tiyatro eğitimi aldı.Birçok dizi,film ve tiyatro oyununda roller aldı.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar:

Tiyatro : Dolap Beygiri,Fehim Paşa Konağı,Kral Lear

Dizi : Kırık Ayna,Hamza,Hayat Bilgisi,Kurtlar Vadisi,Kuzey Rüzgarı

Film : Eşrefpaşalılar,Melekler ve Kumarbazlar,Son Cellat,Devrim Arabaları,Fırtına,Plajda,Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım,Zincirbozan,Mavi Gözlü Dev

Kurtlar Vadisi Şahin Ağa: Turgay Tanülkü'nün canlandırdığı Şahin Ağa karakteri Kurtlar Vadisi dizisinde büyük sükse yapmış ve oldukça sevilmişti.

Aldığı cezalardan dolayı hayatı hapishanelerde geçen Şahin Ağa mert ve yiğit bir karakterdir.Cezaevlerinde geçen bir ömürden dolayı herkesin saygı duyduğu ve sözünü dinlediği bir cezaevi ağasıdır.

Özlü sözleri,hayat dersleri ile Şahin Ağa Kurtlar Vadisi izleyenlerinin unutumadağını karakterlerdendir.

Özellikle Çakır karakterinin hapishaneye düşmesiyle ortaya çıkan Şahin ağa karakteri Çakır'ın cezaevinden çıkmasıyla birlikte başka bir cezaevine aktarılmıştır.

Şahin Ağa'nın Kurtlar Vadisinde İz Bırakan Sahnelerinin Derlendiği Bir Video İyi Seyirler.

KURTLAR VADİSİ ŞAHİN AĞA

Kurtlar Vadisi Süleyman Çakır

SEFİRLİK MASASI KAFA KESME BÖLÜMÜ İZLE

Bölümün Konusu:

Hafızalardan silinmeyen bir Kurtlar Vadisi bölümü.Sefirlik masasındaki kafa kesme sahnesi uzun süre konuşulmuştu.

Çakır işkence dolu hapishane günlerinden sonra Sefirlik yolunda hızla ilerlemektedir.

Kılıçtan aldığı sefirlik göreviyle artık İstanbul Onundur. Ama bilmediği birşey Baron'un Çakır'ın arkasındaki gücü öğrenmek için Çakır'a sefirliği vermiştir ve Testere'ye de ortalığı karıştırması için direktif verir.

Bu nedenle Testere Cerrahpaşalı Halit'e Çakır'ın sefirliğinin tanımamasını söyler. Halit'te Çakır'ın sefirliği kabul etmez ve sefir masasına kardeşini gönderir.

Halit'in kardeşi Meto sefirlik masasında Çakır ve Polat'ı umursamaz tavırlarla konuşunca sonu kötü olur ve bir savaş başlar

Kurtlar Vadisi Bölüm 37

Kurtlar Vadisi Kumarhane Baskını

kumarhane baskını bölümü izle


Bölümün Konusu:

Bölümün konusuna gelecek olursak Tombalacı Laz Ziya ile olan husumetinden dolayı Çakır'ın kumarhanesine çökmek istiyor.

Bu amaç ile kumarhaneye gelen Tombalacı karşılaştığı sert tepki nedeniyle kumarhaneyi yerle bir ediyor.

Bu çatışmada Elif,Polat,Çakır yaralanıyor. Çakır'ın kardeşi Leyla ise hayatını kaybediyor.

Çakır ve Polat'ın yaşaması Tombalacı'yı rahatsız ettiği için hastanede de onları öldürmek istiyor.ama Arslan Bey önlemi alıp bu tehlikeden Çakır ve Polat'ı kurtarıyor.

Kumarhane baskınının çekimler için binlerce mermi kullanılmıştı ve Kurtlar Vadisinin o bölümü günlerce konuşulmuş,hafızalarda yer etmişti.

Kurtlar Vadisi dizisinin unutulmayana bölümlerinden olan kumarhane baskını bölümünün tamamını izleyebilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Bölüm 20
Kurtlar Vadisi Bölüm 20

Kurtlar Vadisi Çakırın Öldüğü Bölüm

kurtlar vadi çakır ölüyor


Bölümün Konusu:

Cerrahpaşı Halit Testere'nin oyunu sonucu Çakır'ı vurmuştur. Çakır'ı vurduktan sonra Polat'ı arayan Halit daha sonra orayı terk eder. Polat ise hızla Halit'in verdiği adrese gider.

Çakır'ı hastaneye yetiştirmeye çalışırken Çakır'ın ölmediğini hastanede öğrenen Testere Halit'i fırçalar.Polat'ın da kellesini ister.

Hastanede korku dolu bir bekleyiş vardır.

Kurtlar Vadisi Bölüm 44


Bölümün Konusu:

Çakır Polat'ın gözlerinin önünde can veriyor. Çakır'ın intikamını almak için herkesten Çakır'ın öldüğünü gizleyen Polat sefirlik masasında bulunan herkesi öldürüyor.

Daha sonra Memati'ye Çakır'ın öldüğünü söyledikten sonra Testere'nin evine giderek Ona meydan okuyor.Yaptığı bu hareket konseyin dikkatini çekiyor...

Artık Polat Alemdar'ın yeni düşmanları vardır


Kurtlar Vadisi Bölüm 45


Polat Çakır'ın intikamını almak için neler yapacak.Arka arkaya 2 nefes kesen Kurtlar Vadisi Bölümü İyi Seyirler...

Ben Doğarken Ölmüşüm( Orhan Gencebay )

orhan gencebay,necla nazır,türk filmi,türk filmi izlemek ben doğarken ölmüşüm


Filmin konusu:

Orhan Gencebay ve Necla Nazır'ın başrolleri paylaştığı bu Türk filminde aşkın hayatı nasıl zindana çevirebileceğini gözlerinizle şahit olacaksınız. Orhan Gencebay şarkılarıyla güçlendirilen bu filmi izlemenizi tavsiye ediyoruz. İyi seyirler..

BEN DOĞARKEN ÖLMÜŞÜM

Sihirbazın Çırağı - The Sorcerer's Apprentice (2010-Orjinal Dil-Nette İlk)

Sihirbazın Çırağı-The Sorcerer's Apprentice (2010-Orjinal Dil-Nette İlk)

Bu epik fantastik filmde Dave, Balthazar Blake adında tuhaf biri aniden hayatına girdiğinde fizik dersinden geçmeye çalışan ve rüyalarının kızı Becky’den randevu koparmaya çalışan bir üniversite öğrencisidir. Balthazar’ın günümüzde bir sihirbaz olduğu ortaya çıkar, aynı güce sahip hatta kendi gücünü aşan birini bulmak için uzun süredir arama yapmaktadır.

Ancak kötü bir kişi olan ve uzun zamandır rakibi olan, Maxim Horvath, sadece Blake ve Dave’i değil tüm New York şehrini tehdit eder, bahtsız Dave gönülsüz de olsa Balthazar’ın koruması altına girer, Dave’e hızlı bir sihirbazlık sanatı ve bilimi eğitimi verir.

Bu alışılmadık ortakların, Horvath ve karanlığın güçleri günümüz Manhattan’ını mahvetmeden önce birlikte durdurması gerekmektedir. Dave'in Sihirbazın Çırağı olma aşamasında eğitimini tamamlamak, şehri kurtarmak ve kızın gönlünü fethetmek için tüm cesaretine ihtiyacı olacaktır.

MovShare'den İzlemek İçin;
Part 1
Part 2

Walt Disney Kimdir

walt disney çizgi filmleri

Walt Disney 5 Aralık 1901 dünyaya gelmiştir.15 Aralık 1966'ya kadar geçen sürede kendi adını verdiği Walt Disney şirketi ile dünyaca ünlü bir isim haline geldi.Walt Disney çizgi film denilince aklımıza gelen ilk firmadır.

Çizgi filmi eğlence ile birleştiren bir firmadır. Walt Disney yönetim kurulu eskiden çizgi film tasarlayan kişilerden oluşmaktadır.Walt Disney'in animasyon dünyasında yeri çok önemli ve yol göstericidir.

Walt Disney tarafından üretilen çizgi filmlerin dünyanın hemen hemen her ülkesinde yayınlandığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Walt Disney Çigi filmlerine örnek vermek gerekirse Tom ve Jerry,Mıckey Mouse,Tiny Toon en ünlüleri olarak sayılabilir.

Bildiğiniz gibi Mıckey Mouse'un yaratıcısı fareden korkarmış. Akıllardaki fare figürünü değiştirmek için Mıckey Mouse'yi yazdığını belirtmiştir.Walt Disney'in şu andaki şirketinin değeri 30-40 milyar dolar arasındadır.

Sanırım bu verdiğim rakamlar Walt Disney'in ne kadar büyük bir firma olduğunu net bir şekilde anlamanızı sağlamıştır.Walt Disney'in animasyon sinema filmleri için yaptığı çalışmalar sonucunda Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Pinokyo, Define Adası ve Davy Crockett gibi filmler ortaya çıkarılmıştır.

Bu filmler büyük gişe başarıları elde edip oldukça beğenilmiştir.Çizgi film dünyası ile çizgi romanların arasında önemli bir ilişki bulunmaktadır. 1900'lü yıllarla birlikte çizgi romanların artması zaman ilerdikçe yerini bu karakterlerinin çizgi filmlere aktarılmasına neden olmuştur.

2000'li yıllar ise çizgi film karakterlerinin animasyon filmler adıyla beyaz perdeye geçiş yaptığı bir dönem olmuştur. İlerleyen seneler de 3D teknolojisi ile hazırlanan çizgi filmlerin damgasını vuracağı seneler olacak gibi duruyor.

İbrahim Tatlıses Sinena Kariyeri

ibrahim tatlıses filmleri,ibrahim tatlıses sinema kariyeri

İbrahim Tatlıses popüler olduğu 80'li yıllarda birçok filmde oynadı. Oynadığı filmlerde kendi hayatını oynuyordu.

Doğudan gelen fakir genç zengin dünyaya kendini tanıtıyordu. "Ayağında Kundura,Hülya,Mavi Mavi,Ayrılık Kolay Değil" en bilinen İbrahim Tatlıses filmlerinden bazılarıdır.

Filmlerde karakteri ile zengin kızları etkileyen İbrahim Tatlıses yanık sesiyle de izleyicileri büyülüyordu.İbrahim Tatlıses yönetmenlik koltuğunu oturması da çok zaman almadı.

Fosforlu,Ben İnsan Değil miyim filmlerini yöneten İbrahim Tatlıses daha sonra Televizyon dizileri de yönetti.İbrahim Tatlıses şöhret olduktan sonra attığı akıllı adımlarla bugünlere çok güçlü bir şekilde geldi.

HÜLYA AVŞAR SİNEMA KARİYERİ

hülya avşar filmleri,hülya avşar sinema kariyeri bilgileri


Hülya Vşar sinema kariyeri 1983 yılında çekilen "Haram" Filmiyle başladı. Güzelliği ve doğal oyuncu yeteneğiyle birleşince kısa zaman büyük üne kavuştu. Arka arkaya filmler çekti.

İbrahim Tatlıses ile çektiği Mavi Mavi filmiyle ününe ün kattı. 80'li yıllarda Sekreter ve Ölüm Yolu gibi kaliteli işerler yer aldı. Bir Kırık Bebek ve Fazilet ise oyunculuk yeteneğini kanıtladığı önemli filmler oldu.

Ama Hülya Avşar'a dünyaca bir tanınmışlık getiren film Berlin in Berlin oldu. Bu filmdeki mastürbasyon sahnesi ile hafızalara kazandı. Berlin in Berlin filmi ile Moskova Film festivalinden en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.

Türkiye'ni yakın geçmişine ışık tutan Salkım Hanımın Taneleri ve marjinal konusu ike İki Genç Kız filmlerindeki rolleri ile dikkat çekti.Hülya Avşar oyunculuk konusunda titiz davrandığı için günümüzde çok ender olarak film çekmektedir.

Ayıp Ettik Tiyatro Oyunu

Tiyatro İzle

Konusu:

Tiyatro bilinci oturmamış bir halk olarak en azından inbternet üzerinden güzel tiyatro oyunlarını izleyerek o bilince erişebiliriz.Tiyatronun konusu cinsellik temalı.

Bildiğiniz gibi ülkemizde cinsellik kapalı bir kutudur.İşte bu tiyatro oyunu da bunu ele alıyor.Cinselliğe ayıp demekle ne kadar ayıp etmiş olduğumuzun eğlenceli bir hikayesi.

Çünkü o bizim varlığımızın nedeni. İddiamız şu; tarihin en büyük buluşu cinsellik, yani kadın ve erkeğin birbirini keşfetmesi.

Buna keşif demek çok da acayip olmasa gerek. Çünkü kadın ve erkeğin kullanım kılavuzu yanında gönderilmediğine göre Adem ile Havva yiyip içip uyumuş olsalardı hiçbirimiz bugün bu dünya üzerinde olmazdık.

Oyuncular:Ece Uslu, Durul Bazan, Kerem Kupacı, Dost Elver,

Ayıp Ettik Size

Belgrad Hayaleti ~ Beogradski Fantom (2009) Türkçe Altyazı Film izle

Belgrad Hayaleti ~ Beogradski Fantom (2009) Türkçe Altyazı

1979. Yugoslav başkanı Tito Küba’da, uluslararası meseleleri görüşürken, esrarengiz bir hayalet, Belgrad’ın kalbini kazanır. Her gece, şehrin caddeleri boyunca çalıntı beyaz bir Porsche araba ile olağanüstü sürme manevralarını sergiler. Polise meydan okur.Caddelerde Onbinlerce kişi onu desteklemektedir.Hayalet siyasal bir tehdiddir artık. Polis kuralları onun koyduğu bir oyuna zorlanır.

MovShare'den İzlemek İçin Tıklayınız.

Son Hava Bükücü-The Last Airbender (2010-Nettte İlk-Orjinal Dil-Full) Film izle

Son Hava Bükücü-The Last Airbender (2010-Nettte İlk-Orjinal Dil-Full) Film izle

Hava, Su, Toprak, Ateş… Kaderleri birbirine bağlanmış dört ülkedir. Ateş Ülkesi’nin diğerlerine karşı vahşice bir savaş başlatmasıyla bir anda herşey değişir.

Koskoca bir yüzyıl geçtiği halde bu yıkım sürecini değiştirecek en küçük bir umut belirtisi bile yoktur.

Nickelodeon yapımı animasyon televizyon dizisini temel alan The Last Airbender, Aang’ın hayatta kalma mücadelesinin açılış bölümüdür.

MovShare'den İzlemek İçin Tıklayınız.

Gün Batımından Şafağa 2 - From Dusk The Down 2 :Texas Blood Money (1999-Türkçe Altyazı)

Gün Batımından Şafağa 2 - From Dusk The Down 2 :Texas Blood Money (1999-Türkçe Altyazı)

Texas Blood Money"de de 5 kanundışı adam Meksika'da bir banka soymayı planlıyorlar. Ancak içlerinden birinin yolu önce Titty Twister'a çıkıyor. Sonra gelip arkadaşlarının bir kısmını da ısırınca yarısı vampir olmuş bu "Rezervuar Köpekleri" (!) bankanın içine dalıyorlar. Çıkışları daha da kanlı oluyor tabii..

Filmi İzlemek İçin Tıklayınız...

What Just Happened? film izle


What Just Happened? film izle

Filmimizin türü dram-komedi verilmiş künye bilgilerinde fakat tam olarak bu türleri kapsadığı söylenemez. Bu filmde bir çok Hollywood yıldızını görmemiz mümkün olup, sinema endüstrisi içerisinde yer alan ve bizlerin çokca set arkalarını göremediğimiz film çekimlerinin yönlerini ve kendilerince zorluklarını anlatan bir film. Robert De Niro filmde ağzı laf yapan ikna kabiliyeti yüksek olan bir film yapımcısını oynarken Sean Penn‘de onun filminde oynayacak olan bir aktörü canlandırıyor.



@ Yahoo! Video

Saatler The Hours film izle


Saatler The Hours film izle

Bu filmin senaryosunun geniş olduğu kadar kadrosuda geniş film izlemeye sevenler ne olursa olsun izlenmeli dedirtiyor. Nicole Kidman‘ı bu filmde değişik bir rolde bulacaksınız herkes gibi bende şaşırdım. Kaliteli bir dram filmi olup bunu puanından belli ediyor pek hareketli bir film değil bununda altını çizelim ki yorumlar hep bu yanda olmasın.


movshare'den izlemek için tıklayın.

Zevkler Sokağı türkçe film izle


Zevkler Sokağı türkçe film izle

Patrice Leconte‘un çektiği filmlerinden olan ve tamamiyle romantizm kokan aslında da genevelde yaşam üzerine konu alnımış. Fransız sinemasını pek sevmesek de bu yönetmenle biraz ilgi duymuşdur. Değişik bir hikayesini olan ve hikayesini de güzel anlatan bir film. Bu yönetmenin(Patrice Leconte) filmlerini romantizm film sevenlere izlemesini öneririz. Bu arada Zevkler Sokağı filmi yetişkinlere göre!



@ Yahoo! Video

Dude, Where’s My Car? film izle


Dude, Where’s My Car? film izle

Kelebek Etkisi filminden hatırladığımız Ashton Kutcher ve Amerikan Pastası filminden tanıdığımız Seann William Scott bu filmde süper bir ikili oluşturmuşlar.
Ülkemizce sevilen komedi filmleri arasında yerini almış bir film. Filmdeki en çok beğenilen konulardan biriside dövmeler olmuştu. Espriler ve komiklikler siz film izleyicileri eğlendireceğinden eminim.



Keskin Niancı Sniper film izle


Keskin Niancı Sniper film izle

Filmimiz Amerikan filmlerine benzesede bir Amerikan filmi değil HongKong filmi. Uzakdoğu sinemasının ender filmlerinden türüyle ve konusuyla. Konusuna değinecek olursak şöyle; bir polis keskin nişancının görevden alınmasıyla polisler ile bir çatışmaya girer. İyi bir keskin nişancı olan eski polisimiz kolay lokma değildir ve aksiyon filmin her dakikasında devam eder.